Відео

Епохальна втрата: помер кумир мільйонів Стен Лі (відео)

Епохальна втрата: помер кумир мільйонів Стен Лі (відео)

Лише вчора фанати Marvel раділи, адже фільми студії стали безумовним фаворитом на 44-й церемонія вручення премії People's Choice Awards. Кращим фільмом року визнали картину «Месники: війна нескінченності».

Паралельно, актрисою року стала Скарлетт Йоханссон, – Чорна вдова з «Месників», кращий актор Данай Джекесай Гуріра з «Чорної Пантери», а сама «Війна несЛише вчора фанати Marvel раділи, адже фільми студії стали безумовним фаворитом на 44-й церемонія вручення премії People's Choice Awards. Кращим фільмом року визнали картину «Месники: війна нескінченності».кінченності» отримала звання екшен року.

Сьогодні ж світ сколихнула новина про те, що творець безлічі персонажів коміксів Marvel Стен Лі помер.

Про кончину чоловіка першою повідомила його донька. Відзначається, що вранці в понеділок його госпіталізували в Лос-Анджелесі, він помер в лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Половина голлівудських зірок залишиться безхатьками через масштабну пожежу в Каліфорнії

Лі давно страждав від проблем зі здоров'ям. Зокрема – від пневмонії. Тим не менш, він продовжував з'являтися в нових фільмах з персонажами Marvel в невеликих камео і час від часу брав участь в публічних заходах.

Голлівудські зірки вже пишуть свої слова подяки Лі та співчувають родині та світу. Так, Роберт Дауні-молодший (Залізна людина) подякував Лі за радість, яку він приніс в наше життя. Себастіан Стен (Баккі з «Перший месник») назвав Лі «великою легендою» та написав, що йому буде не вистачати творця кіносвіту Marvel.

Том Голланд – останній виконавець кращої роботи Стана – Людини павука, зазначив, що він у великому боргу перед Стеном Лі і додав, що батько Marvel зробив життя багатьох людей неймовірно щасливим.

Джо та Ентоні Руссо, режисери «Месників», написали, що їм буде не вистачати Стена Лі.

Висловила свої співчуття і конкурент DC Comics: «Він змінив наш погляд на героїв, і сучасні комікси завжди будуть нести його слід. Його заразливий ентузіазм нагадав нам, чому ми всі закохалися в ці історії».

Стен Лі з’являвся у кожному своєму фільмі. Ймовірно, глядачі точно побачать камео Лі ще у картинах «Капітан Марвел», «Месники 4» та «Людина-павук: Далеко від дому».

Пропонуємо переглянути всі камео Стена Лі у фільмах Marvel.

До слова, окрім любов до супергероїв, у Стена була ще одна любов. У 1947 році він одружився з Джоан Букок. Їх союз був дуже щасливим. У 1950 році у подружжя з'явилася дочка Селія. У 1953 році народився син Ян. Хлопчик помер через три дні після пологів.

Стен Лі з Дружиною

У 2017 році 93-річна Джоан Лі померла в результаті інсульту. Пара прожила разом майже 70 років.

28 грудня Стену Лі виповнилося б 96 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему