Відео

Профі-стрілець і тато трьох: у Луцьку помістили під варту ще одного учасника розбірок на мийці (відео)

Профі-стрілець і тато трьох: у Луцьку помістили під варту ще одного учасника розбірок на мийці (відео)

Активно триває розслідування щодо перестрілки кримінальних банд на автомийці в обласному центрі Волині. Нагадаємо, минулої п’ятниці, 9 листопада, під варту було поміщено одного із дев’ятьох підозрюваних у кривавих кримінальних розбірках. А днем пізніше, 10 листопада, на території Київщини силовики затримали другого. Учора ж другому фігуранту обирали запобіжний захід, ідеться в сюжеті ТРК «Аверс».

37-річного Тимура Байрамова підозрюють у причетності до авторитетний розбірок у стилі 90-х на мийному сервісі на вулиці Набережна, 14 у Луцьку, які збурили усе місто 5 листопада. Напередодні, 12 листопада, Байрамову обирали запобіжний захід у Луцькому суді. Причому з’ясувалося, що підозрюваний – професійний стрілець. Прокурори клопоталися, щоб мешканця Києва помістити під варту на 60 діб, а адвокат останнього наполягав на домашньому арешті, адже його клієнт є батьком трьох неповнолітніх дітей.

Факту, що в момент кривавої стрілянини перебував на території луцької мийки, підозрюваний не заперечував. Також пообіцяв співпрацювати зі слідством. Та доводи правозахисника на суддю не подіяли: слуга Феміди таки постановив помістити Байрамова під варту на термін 2 місяці, а конкретно – до 8 січня 2019 року включно.

За рішенням суду учасник бандитських розбірок перебуватиме під вартою 60 діб, доки триватиме розслідування. Аби не мав змоги вплинути на свідчення очевидців чи у будь-який інший спосіб повпливати на слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пов’язали першого із учасників бандитських розбірок на автомийці в Луцьку

Юрист Сергій Тиможинський, адвокат підозрюваного, заявив, що вважає таке рішення суду незаконним і подаватиме апеляцію.

Нагадаємо, в результаті нашумілої стрілянини в перших числах листопада  на автомийці в обласному центрі одна людина загинула (уродженець Любомльщини на ім’я Святослав), двоє – тяжко поранені. Один із тих двох, що дістали кульові поранення і вижили,  – відомий на Волині кримінальний авторитет на прізвисько Аслан.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Волинь
В тему