Відео

Гола активістка Femen кинулася до кортежу Дональда Трампа (відео)

Гола активістка Femen кинулася до кортежу Дональда Трампа (відео)

11 листопада напівоголені активістки міжнародного руху Femen кинулися назустріч президентському кортежу, який їхав по Єлисейським полям в Парижі на урочисті заходи з нагоди закінчення Першої світової війни. Двох жінок жандарми затримали, однак одній вдалося прорватися через охорону.

Про це повідомляє Reuters.

На оголених частинах тіла жінки були видні написи англійською: «Fake Peace maker» (фейковий миротворець – ред.). Вона знаходилася в кількох метрах від кортежу американського президента, коли її затримали французькі поліцейські.

Агентство відзначило, що цей інцидент поставив під сумнів безпеку на заходах, в яких беруть участь понад 70 світових лідерів.

Нагадаємо, 10 листопада активістки Femen провели акцію в Парижі до приїзду глав іноземних держав. Протест розпочався близько 08:00 за місцевим часом (09:00 за Києвом). Три дівчини роздяглися до пояса і тримали в руках плакати з написами «Ласкаво просимо, військові злочинці» і «Війна – це мир, свобода – це рабство, невігластво – це сила». На тілах у них були написи «фейковий миротворці» і «реальні диктатори».

Поліція затримала представниць руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дональда Трампа від смерті врятувала парасолька (відео)

Фемен у Парижі

Для довідки: «Femen» або «Фемен» – український незареєстрований жіночий рух. Товариство здобуло популярність завдяки своїми епатажними акціями протесту, під час яких активістки оголюють груди і розписують тіла. Часто активістки носять квітковий вінок – традиційний головний убір українських дівчат. Рух діє з 2008 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Світ
В тему

Останні матеріали