Відео

Після бою Усик і Беллью обмінялися компліментами (відео)

Після бою Усик і Беллью обмінялися компліментами (відео)

11 листопада на рингу зійшлися українець Олександр Усик і британець Тоні Беллью.

Бій проходив в англійському місті Манчестер на стадіоні Manchester Arena. На кону в українця стояли чотири пояси за версіями: WBC, IBF, WBO, WBA super і The Ring.

Перші два раунди британський боксер поводився досить активно і намагався атакував Усика здалеку. Та вже в третьому раунді Усик взяв ініціативу, провівши непогані атаки.

В середині поєдинку боксери обмінювалися ударами.

Весь восьмий раунд Усик поводив себе агресивно і заганяв суперника до кутків. Українець зробив декілька ударів в голову Тоні. Британця трохи повело і Олександр потужнішим лівим боковим ударом нокаутував Беллью.

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик здобув яскраву перемогу нокаутом над британцем Тоні Беллью.

Після бою Беллью мило поцілував Усика, а на прес-конференції після поєдинку Олександр Усик розповів про те, що боксери сказали один одному.

«Він сказав "дякую за бій", і я сказав йому, що він справжній чоловік. Батько, чоловік. Справжній мужчина», – сказав Усик.

Британський боксер Тоні Білями також прокоментував свою поразку в титульному бою: «Я робив на ринзі все, на що здатний. Але Усик – неймовірний боксер. Він кращий зараз в світовому боксі. Олександре, ти великий чемпіон.

Якщо чесно, то я навіть не пам'ятаю, в якому раунді мене відправили в нокаут, так що не має значення, що там написано в суддівських записках.

Усик переміг чесно в чесній боротьбі. Обов'язково буду вболівати за нього в подальшому», – сказав боксер після бою.

Одним з перших Усика привітав з перемогою Петро Порошенко.

«Фантастична ніч для всіх шанувальників боксу.

Наш @usykaa впевнено переміг британця Тоні Беллью та захистив титул абсолютного чемпіона світу з боксу у першій важкій вазі. Жодної секунди не сумнівався, що наш Олександр виграє.

Дякую за гідну чемпіона боротьбу. Пишаємось тобою!», – написав президент Twitter.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: спорт, Україна
В тему