Відео

Доки вчителька кричала «закрийте рот», діти сміялися (відео)

Доки вчителька кричала «закрийте рот», діти сміялися (відео)

У Кривому Розі вчителька накричала на дітей під час уроку, після чого написала заяву на звільнення за власним бажанням.

Про це інформує сайт «1kr.ua».

Подія відбулася в гімназії Кривого Рогу №24. Аудіо-запис уроку, де вчителька української мови Вікторія Абаза принижувала дітей, з’явилося у Мережі ще у жовтня.

З запису зрозуміло, що педагог різко висловлювалася не тільки в адрес дітей і їх батьків:

«Не то, что наплевали, насрали, грубо говоря. Достали тетради по украинскому языку. Вот этот еще праздник семейно-спортивный, а мне противно на вас смотреть и ваших родителей. Нормальные родители выращивают нормальных людей. Закрыли рты, быстро.

Закрой рот, пожалуйста, вже мова началась. На что ваши родители свободны я тоже уже в курсе. Да, нормальные, а я шо сказала, что не нормальные? Проститутки чи шо?... Ничего умного я от тебя не услышала», – кричала на дітей під час уроку з української мови Вікторія Абаза.

У самій статті не пояснили чому виник конфлікт. Проте з розмови зрозуміло, що у педагога була суперечка з окремою ученицею.

З розмови на записі також зрозуміло, що діти пробували захистити своїх батьків, на що вчителька відповіла, що знає на що здатні їхні батьки. Діти ж не сприймали серйозно слова наставниці і постійно сміялися.

Директор школи Тетяна Прокоп'єва розповіла журналістці сайту «1kr.ua», що вчителька звільнилася за власним бажанням. Це сталося наступного дня після того, як було опубліковано відео. Іншого педагога на її місце вже знайшли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьків обурили інтимні запитання священика до дітей

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему