Відео

Потап, кандидат з мізками, іде у президенти (відео)

Потап, кандидат з мізками, іде у президенти (відео)

Український YouТube-канал «Чоткий Паца» випустив нову кумедну пародію на хіт білоруського репера Тіма Белорусских. Блогери переосмислили трек пісні «Мокрые кроссы» та вирішили заспівати про... школу.

Сюжет пісня розгорнувся навколо шкільного життя. Спочатку глядачам покази будні учнів, а потім розповіли, чого той чи інший школяр досягнув у житті.

За словами творців відео, це – їхня найліричніша робота.

Це відео, як і більшість робот студії, блискавично набирає популярність і лише за добу набрало майже 2 млн переглядів та опинилося на першій вкладці популярності у YouTube.

До слова, у кліпі, події якого розвиваються у 2028 році, кандидатом у президенти є Потат. Цікаво, що на плакаті зазначається, що співак уже йде на другий строк.

Потап президент

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пугачова в образі рокерші пустила сльозу в новому кліпі друга (відео)

Нагадаємо, Чоткий Паца – українське інтернет-шоу, створене 31 жовтня 2014 року. Крім каналу у YouTube автори мають спільноти у ВК, Facebook та Telegram.

Блог присвячений огляду новин України та світу, створенню українських пародій на кліпи, відеоблогам, лайфхакам, конкурсам та іншим темам, на які команда Чоткого Паци робить веселі відеоролики.

На YouTube канал Чоткий паца має 2 505 000 підписників, що робить його власників найпопулярнішими україномовними відеоблогерами. За кількістю підписників канал посідає 42 місце серед українських ютуберів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, чутки
В тему