Відео

ДНР не може оплатити концерт Таїсії Повалій (відео)

ДНР не може оплатити концерт Таїсії Повалій (відео)

9 листопада в окупованому Донецьку відбудеться концерт російської групи «Градуси» і Брендона Стоуна.

Цього ж дня у зв'язку з проведенням акції «Вибір Донбасу», в центрі Донецька з 12:00 і до закінчення заходу буде обмежено рух усіх видів транспортних засобів, крім громадського муніципального транспорту.

Про це повідомляє прес-служба так званого «УДАІ МВС» ДНР.

«У п'ятницю, 9 листопада, за сприяння Російського центру на сцені площі Леніна виступлять зірки російської естради, група "Градуси" і Брендон Стоун», – йдеться у повідомленні.

Також там підкреслили, що вхід на концерт вільний, а почнеться він на площі Леніна о 16:00.

Виступати буде група «Градуси» відома за піснями «Кто ты?», «Режисёр», «Я больше никогда» та Брендон Стоун отримав популярність після участі в російському шоу «Голос». Також Стоун відомий, як великий фанат покійного Михайла Задорнова.

Брендон Стоун

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Монстр: Таїсія Повалій зробила невдалу пластику

Цікаво, що користувачі Мережі «затролили» цю подію. Так, читачі дивуються чому у Донецьк не поїхали улюбленці республіки Таїсія Повалій чи Вика Циганова. Мовляв, республіка настільки збідніла, що не може дозволити собі оплатити таку зірку як Повалій. Натомість їм довелося запросити невідомих виборцям «Градуси» і Брендона Стоуна, які останніми роками (зокрема «Градуси») тримаються на плаву лише на старих хітах.

Нагадаємо, 11 листопада, в так званих «ДНР» і «ЛНР» пройдуть так «вибори». Обирати будуть главу «ДНР» і «депутатів народної ради».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд
В тему