Відео

Головний «євробляхар» України після поразки у Раді на знак протесту спалив свій джип (відео)

Головний «євробляхар» України після поразки у Раді на знак протесту спалив свій джип (відео)

Лідер громадської організації «Авто Євро Сила» (АЄС) Олег Ярошевич після знущальних поправок до Митного кодексу у частині розмитнення авто на іноземній реєстрації на знак протесту спалив власний автомобіль. Відповідне відео, на якому зафіксований акт протесту, Ярошевич оприлюднив на сторінці АЄС у «Фейсбуку».

«Коли я заявив на нашій акції про те, що спалю свій «Ленд Ровер», якщо не проголосують нашу правку – це не був популізм чи піар! Це була свідома заява лідера, який розуміє, що для більшості людей, які купили право користування авто на європейській реєстрації за 1500€, дешевше спалити своє авто, ніж його купити та розмитнити за прийнятими сьогодні законами! Як лідер громади, який відповідально ставиться до всіх своїх заяв, в знак протесту спалюю своє авто!» – написав активіст на сторінці очолюваної ним ГО.

«Я пообіцяв усім, що якщо буде прийнятий закон, який не відповідатиме якимось нормам, то першим спалю свій автомобіль і не дам знущатися над українцями. Це буде протест проти свавілля, яким вони хочуть загнати нас, в черговий раз відібрати своїми законами останнє в українців», – таку заяву-обіцянку раніше дав у своєму «Фейсбуку» Ярошевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який штраф «впаяють» пійманому євробляхареві на нерозмитненому авто

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: економіка, Україна
В тему

Останні матеріали