Відео

У глави УПЦ Московського патріархату Онуфрія виявили розкішний особняк (відео)

У глави УПЦ Московського патріархату Онуфрія виявили розкішний особняк (відео)

На околиці Чернівців журналісти виявили розкішний особняк, який належить, за їхніми даними, главі УПЦ Московського патріархату Онуфрію. Про це пише Корреспондент.net з посиланням на ТСН.

Журналісти виявили на околиці Чернівців великий особняк, який, за їхніми даними, належить предстоятелю УПЦ Московського патріархату митрополиту Онуфрію.

"Ні назви вулиць, ні номера будинку не побачиш. Але господаря видає прикраса - ворота і вікна в величезних хрестах. А від нечистої сили тут є агресивна охорона. На питання, чи є Онуфрій вдома, охорона заперечує. Далі слова у них закінчуються, і до нас, для повного розуміння ситуації, випускають пса. Ми відступаємо і піднімаємо квадрокоптер", - розповіли журналісти.

Зокрема, їм вдалося за допомогою дрона побачити на території маєтку головний сучасний трирівневий будинок, двоповерховий гостьовий будинок і п'ять будівель невідомого призначення.

"Все тут підпорядковано одному задуму і говорить про те, що попрацював над резиденцією хороший архітектор, використовуючи для оздоблення недешеві матеріали", - зазначили автори сюжету.

У ньому також говориться, що поруч з цією ділянкою є ще одна, де розміщені каплиця, щось схоже на спортивний комплекс, можливо, з басейном, невідомий підземний об'єкт, що нагадує винний льох, а також двоповерховий будинок з великою терасою і вертолітний майданчик.

За даними видання, обидві ділянки належать митрополиту Онуфрію, який користується маєтком, коли приїжджає до Чернівців.

"Кажуть, що це все подарував єрархові УПЦ МП якийсь чернівецький бізнемена Юрій Кушнір", - з'ясували журналісти.

При цьому творці програми нагадали, що Кушніра колись згадував генпрокурор Юрій Луценко, натякаючи на його зв'язок із незаконною діяльністю.

"Угруповання "Слонів", "Кушніров" і менші угруповання контрабандистів повинні зрозуміти - часи безкарності пройшли - або роззброєння, або протистояння з цілим тиском держави", - сказав генпрокурор.

Відзначається також, що охоронці маєтку намагалися заважати журналістам навіть поза територією, яку вони охороняли, тому авторам сюжету довелося викликати поліцію, щоб завершити зйомку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Інші Томоси нас не цікавлять», - Онуфрій у Луцьку

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему