Відео

Сина Степана Казаніна забрали до Росії (відео)

Сина Степана Казаніна забрали до Росії (відео)

Актор і комік студії «Квартал 95» Степан Казанін став героєм нового випуску програми «Світське життя» з Катериною Осадчою. У відкритій розмові з ведучою комік розповів, що подарував дружині на 25-ту річницю весілля, а також вперше прокоментував навчання його старшого сина в одному з Вузів Москви.

Про те, як пара відзначила срібне весілля, актор відповів у звичній йому жартівливій формі: «Дуже скромно: сіли, поплакали, випили», – мовляв від щастя. А на запитання ведучої, що комік подарував дружині в честь ювілею, він відповів «Класний секс був! Я готувався, і місяць не підпускав дружину до себе».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спекотне ню: Оля Полякова показала, звідки ростуть її безкінечні ноги (фото 16+)

Після цього Катя Осадча розпитала Степана Казаніна про сина. Як виявилося, хлопець отримує вищу освіту в Москві на математичному факультеті. На питання про те, як вийшло, що син отримує освіту в Росії, актор відповів: «Так сталося, що в Києві зробили олімпіаду, і кращих запросили до себе». А в кінці Казанін додав: «Як я можу заважати? Хай щастить!».

До слова, Казанін народився 19 грудня 1974 року в місті Надим Тюменської області. Після служби в армії він втупає до Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля, на факультет економіки.

Степан Казанін

З 1993 року одружений Анною Свиридовою. Є два сина – Степан (1998) та Петро (15 лютого 2010).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему