Відео

Син Тіни Кароль забув російську мову (відео)

Син Тіни Кароль забув російську мову (відео)

Українська співачка Тіна Кароль розповіла у інтерв’ю програмі «Світське життя» на «1+1», що її дев'ятирічний син Веніамін вчиться в п'ятому класі школи у Великій Британії. Там хлопчик проживає в українській родині.

33-річна співачка зазначила, що сину швидко вдалося адаптуватися, навіть не знаючи мови.

«Він не знав англійської. Міг тільки щось просте сказати. Місяць мовчав і адаптувався», – розповіла вона про життя Веніаміна у Британії.

Тіна зазначила, що неодноразово розмовляла з сином про його вибір та запитувала чи не має він бажання приїхати додому. Також співачка часто приїжджала до сина, однак тепер навідує його набагато рідше. До того ж за словами Кароль, він значно розумніший ніж його українські однолітки. А ще хлопчик у Англії відвідує український клуб та танцює гопак.

тіна Кароль з сином

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДНК Олега Винника можна купити за 1000 гривень

За словами Тіни Кароль, незважаючи на те, що її син живе в українській родині, у нього вже прослуховується англійський акцент. А от про російську мову хлопчик забув.

Нагадаємо, сина Веніаміна Тіна Кароль народила від Євгена Огіра 18 листопада 2008 року, за якого вийшла заміж у 2008 році на Мальдівах. Євген Огір помер 28 квітня 2013 року в Києві на 33-му році життя після боротьби з онкологічним захворюванням – раком шлунка.

Після смерті чоловіка у Тіни серйозних романів не було.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему

Останні матеріали