Відео

Дональда Трампа від смерті врятувала парасолька (відео)

Дональда Трампа від смерті врятувала парасолька (відео)

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп не зміг впоратися з власною парасолькою і викинув її за борт літака.

Відповідне відео було опубліковане у суботу, 27 жовтня, на YouTube.

Як зрозуміло з кадрів, піднявшись по трапу президентського літака, Трамп спробував зайти в салон з відкритою парасолькою, однак це йому не вдалося.

Недовго думаючи, американський лідер вирішив викинути парасольку і сховатися всередині літака без неї.

До слова, самі американці вірять, що заходити у приміщення (чи у даному випадку у салон літака) з відкритою парасолькою – до біди. Відтак, у Мережі вже жартують про те, що таким незграбним вчинком Трамп врятував себе від авіакатастрофи.

Цікаво, що це не перший казус Дональда Трампа з парасолькою. Так, цієї весни президент повертався з робочої поїздки у Вашингтон і спускаючись трапом його парасольку вивернуло.

Ще один цікавий інцидент стався у лютому в аеропорту Палм-Біч у Флориді, де сім'я президента відпочивала на вихідні. На кадрах відео видно, як глава США піднімається по трапу літака, ховаючись під парасолькою. За ним йде його 11-річний син Берронт в одній футболці, а слідом поспішає Меланія Трамп, у якої теж немає парасольки.

Не по джентльменські поступив Трамп і у іншій діловій поїздці. Тоді президент США просто перед журналістами залишив дружину без парасольки.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика, Таблоїд
В тему