Відео

Чиновники чубляться - народ радіє: Шерембей та Мусій побилися (відео)

Чиновники чубляться - народ радіє: Шерембей та Мусій побилися (відео)

У четвер, 25 жовтня, в прямому ефірі телеканалу «Прямий» під час ток-шоу «Ситуація» сталась бійка між міністром охорони здоров'я України у 2014 році Олегом Мусієм та головою благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Дмитром Шерембеєм (організація створена і працює для ВІЛ-інфікованих людей, пацієнтів з туберкульозом та гепатитами, а також для представників ключових постраждалих груп населення).

Темою програми була медична реформа.

Бійку спричинила суперечка під час обговорення роботи Мусія на посаді міністра охорони здоров'я. Шерембей звинуватив Мусія в корупції, а народний депутат в свою чергу назвав опонента «класичним маніпулятором і брехуном».

У відповідь Шерембей хлюпнув водою в Мусія і зав'язалася бійка, в якій нардеп подряпав шию своєму опонентові. Підчас перепалки було чутно як розбився стакан. Чоловіки настільки запалилися, що відразу їх один від одного відразу – не змогли. Після бійки Шерембей попросив вибачення у глядачів, але додав, що не має наміру терпіти образи Мусія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з нардепів вкрав 20 млн доларів у держбанку?

«Я хочу офіційно зробити публічну заяву про злочин проти народного депутата, скоєний громадянином Шерембеєм, в тому числі за участю телеканалу Прямий, який не забезпечив безпеку народних депутатів, яких він запрошує», – сказав він і попросив відреагувати «спецслужби і Генеральну прокуратуру».

Відповідне оприлюднили на YouTube телеканалу.

Однак скептичні глядачі впевнені, що ця бійка – постановочна та була організована каналом аби підвищити рейтинг.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, бійка, депутати
В тему