Відео

Ані Лорак випустила пісню, в якій себе впізнає кожна українка (відео)

Ані Лорак випустила пісню, в якій себе впізнає кожна українка (відео)

18 жовтня Ані Лорак, яка, за повідомленнями ЗМІ, розлучається з чоловіком, презентувала нову композицію «Сон».

«Для мене ця композиція – якийсь експеримент, адже ми вперше співпрацюємо з новою командою. Я довго працювала в студії, але це було того варте, щоб зараз ви почули "Сон" саме в такій подачі», – зазначила Ані Лорак.

Проте самі слухачі зазначають, що подача цієї пісні мало чим відрізняється від попередніх композицій співачки і абсолютно відповідає її стилю.

До слова, анонсувала нову пісню Ані Лорак досить цікавим способом. Так, артистка на своїй сторінці в Instagram виклала частинку відео, в якому проспівала «Я повинна зізнатися».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ані Лорак збільшила груди, щоб втримати чоловіка, а він з нею розлучається (фото)

У мережі нова композиція співачки викликала ажіотаж. Багатьом пісня сподобалася і вони відразу ж побачили в ній прихований посил. Користувачі Мережі відзначили, що нова робота точно присвячене чоловікові Ані Лорак – Мурату Налчаджиоглу і за допомогою композиції Лорак розкриває особисту драму.

Сюжет пісні закручується навколо зради. Жінка не хоче втрачати свого коханого. Кожна українка може впізнати у пісні «Сон» себе.

Нагадаємо, з 1996 року по 2004 рік Ані Лорак жила у фактичному шлюбі зі своїм продюсером Юрієм Фальосою.

Зі своїм майбутнім чоловіком, одним з власників туроператора «Turtess Travel», громадянином Туреччини, співачка познайомилася в 2005 році в Анталії на відпочинку. У 2006 році Мурат переїхав в Україну. А через два роки зробив співачці пропозицію руки і серця.

15 серпня 2009 року Ані Лорак вийшла заміж. Пара розписалася в центральному РАГСі Києва, а після цього відсвяткувала своє весілля з розмахом в Туреччині. У шлюбі, 9 червня 2011 року народилася дочка – Софія Муратовна Налчаджиоглу. 7 квітня 2012 року в Києві відбулося хрещення Софії, хрещеним батьком став Філіп Кіркоров, хрещеною матір'ю – народний депутат Ірина Бережна. Софія – учениця Павлівської гімназії в Москві.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, ані лорак
В тему