Відео

Вихователька Альона «прокачала» Інтернет своїми «Рибками» (відео)

Вихователька Альона «прокачала» Інтернет своїми «Рибками» (відео)

У дитсадку в місті Баришівка Київської області працює така собі Альона, яка дуже полюбляє реп. Днями дівчина випустила кліп «Рибки», який за першу добу мав понад 33 тисячі переглядів.

У соцмережах дівчина розповіла, що її улюбленими заняттями у післяробочий час є читання репу і «зависання» в Інтернеті. Найбільше вона любить слухати Ліл Узі Верта, Тревіса Скотта, а також класику: NWA, Wu-Tang Clan.

Вихователька, яка називає себе alyona alyona, аби бути в темі, завела власну сторінку в Інстаграмі і навіть Periscope, тому що стверджує, що «всі репери сидять у перископі», як вона вважає після перегляду шоу Rap Persicope.

У тих же соцмережах вона проанонсувала вихід свого першого кліпу «Рибки», який був опублікований у Youtube 17 жовтня. Реп-вихователька каже, що його зняв 19-річний репер і контент-мейкер Delta Arthur. Також Альона пообіцяла через тиждень порадувати своїх нових прихильників ще й альтернативним відео на трек.

Простенька, динамічна пісенька, як то кажуть, чіпляє, а мотив «Рибки, рибки, рибки. Рибки за склом» крутиться у голові ще довго. У кліпі присутні всі традиційні атрибути реперів: гроші, напівоголені дівчата, золота цепка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кліп, курйози, київ
В тему