Відео

Павло Зібров налякав фанатів новим образом (відео)

Павло Зібров налякав фанатів новим образом (відео)

Український співак Павло Зібров приміряв на себе образ чарівника Дамблдора з всесвітньовідомої саги про Гаррі Поттера у пісні-пародії «Цвет настроения Хогвартс».

Ця робота – пародія на пісню «Цвет настроения черный», яку російський співак Філіп Кіркоров заспівав разом з репером Єгором Крідом. Цікаво, що в свою чергу композиція «Цвет настроения черный» є пародією на хіт 2018 року «Цвет настроения синий».

«Наше з Андрієм знайомство свого часу почалося з сварки! Він мене навіть викликав на баттл на фестиваль «ВідеоЖара». Врешті, саме на фесті ми подружилися. Ця дружба і переросла в творчу колаборації, або модніше – коллабу. Мені не просто цікаво знайомитися з трендами, я із задоволенням стаю їх невід'ємною частиною!», – похвалився Зібров.

Кліп був опублікований на YouTube-каналі блогера Андрія Немодрука «ND Production», який займається створенням пародій на відомі композиції. До слова, Андрій виступив автором ідеї і виконавцем ролі хлопчика-чарівника Гаррі Поттера.

Кліп досить дивний, однак прийшовся публіці до смаку. Так, лише за добу відео зібрало 300 тисяч переглядів та опинилося на 12 вкладці популярності у YouTube.

У кліпі з’явилися найвідоміші персонажі книги та фільму. Так, окрім головного героя Гаррі Поттера у відео можна побачити Рональда Візлі, Герміону Грейнджер, Албуса Дамблдора, Мінерву Макґонеґел, Волондемота та навіть Гладку пані з картини. Однак, чому саме таку ідею для створення пародії обрав блогер – невідомо. Також досі сам Філіп Кіркоров не прокоментував роботу колег.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джулія Робертс наважилась подолати свій найбільший страх

Того ж дня Андрій Немодрук «вилив» у Мережу відео, де було зафіксовано сам процес створення кліпу.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, павло зібров, філіп кіркоров
В тему