Відео

У Києві вагітна жінка билася з поліцейськими (відео)

У Києві вагітна жінка билася з поліцейськими (відео)

У ніч на 15 жовтня в Києві затримали п'яних грабіжників, які при арешті агресивно себе поводили. Одна із затриманих – вагітна жінка, вчинила спробу напасти на патрульну машину.

Про це повідомляє «Інформатор».

Так, у новині йдеться про те, що у Дніпровському районі столиці співробітники поліції затримали чоловіка і двох жінок, одна з яких була вагітна.

У Києві вагітна жінка билася з поліцейськими

Молоді люди перебували в стані алкогольного сп'яніння і вели себе агресивно. Грабіжники, а саме вагітна жінка, витягнула гаманець з машини Hyundai, яка постраждала в ДТП на перетині вулиць Пирогова та Запорожця, і намагалися втекти. Але поліція зловила їх на місці злочину. Потім та ж вагітна персона спробувала розбити лобове скло патрульного авто. Тоді між копами та порушниками зав’язалася бійка. До слова, поліція не надто церемонилася з правопорушниками.

У Києві вагітна жінка билася з поліцейськими

При цьому вагітна жінка, яку її супутник ласкаво називав Танечкою, кричала про те що їй болить живіт та постійно запитувала чи має право поліція затримувати та піднімати руки на вагітну жінку.

Злочинці відмовлялися визнати провину і стверджували, що є свідками ДТП. Однак під час обшуку було знайдено вкрадений гаманець. Тільки після цього вони дещо вгамувалися. Затриманим надали медичну допомогу і доставили у відділення поліції.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, поліція, бійка, дтп
В тему

Останні матеріали