Відео

Затримали канібалів, що з’їли міліціонера в Харкові (відео)

Затримали канібалів, що з’їли міліціонера в Харкові (відео)

В Харкові були затримані батько з сином 20 років, які після вбивства зварили та з’їли певні частини тіла колишнього інспектора міліції.

На трупі без голови, який знайшли в Немишлянському районі, не було шкіри та м’яких частин. Було видно, що хтось їх акуратно зрізав.

Спеціальною  слідчо-оперативною групою, яка складалася  з співробітників карного розшуку, районного відділу поліції та слідчих, було проведена цілодобове розслідування, що виявило тих, хто скоїв це жорстоке вбивств, і хто став жертвою харківських канібалів.

Так, труп належав 45-річний колишньому інспектору міліції, що днями зник безвісти,  перед страшною смертю ніде не працював певний час, та, за свідченнями знайомих, полюбляв хильнути оковитої.

Правоохоронці перевірили оперативну інформацію щодо того, що загиблого востаннє бачили разом з двома чоловіками,  усі вони вживали разом величезну кількість спиртного. Ці два чоловіка були жителями іншого харківського району: батько та його 20-річний син.

«Завітавши» до місця проживання цих чоловіків, навіть досвідчені поліцейські були шоковані картиною: в коробці на балконі лежала голова колишнього міліціонера, закривавлені речі тощо.

При допиті харківські канібали розповіли, що того дня вживали спиртне зрання до смеркання, а на вечір запросили жертву додому. Згодом між господарем квартири та гостем сварка переросла у криваву бійку, яка закінчилась смертю екс-міліціонера: йому встромили в шию ножа.

Аби замести сліди, батько почав наступного дня відрізати від тіла шматки м’яса, варити і їсти їх – так розповів 20-річний злочинець.

Та коли до них подзвонив родич і сказав, що має терміново зайти до них, батько з сином зрозуміли, що прийшла пора виносити тіло. Так і зробили. Тіло закидали біля найближчого підвалу мішками зі сміттям, а голову залишили в себе на балконі.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, канібали, харків, вбивство
В тему