Відео

Олег Винник обожнює пиріжки з горохом та варить юшку з самогонкою (відео)

Олег Винник обожнює пиріжки з горохом та варить юшку з самогонкою (відео)

Феномен українського шоу-бізнесу, один з найпопулярніших співаків країни Олег Винник, який всяко приховує інформацію про своє особисте життя, вперше показав рідних на камеру.

Таємницю артист відкрив знімальній групі телеканалу Україна у передачі «Ранку з Україною».

Винник показав материнський дім в селі Червоний Кут Жашківського району Черкаської області.

Спочатку ведучий програти та співак добряче порибалили. Потім попрямували сільською дорогою до додому. Шляхом, Олег показав у який клуб ходив та де музики навчався. Нині споруда перетворилася на руїну. Але коли ведучий запропонував відремонтувати клуб, Винник сказав що подумає над цим.

Тоді ведучий та співак попрямували до сестри Олега – Наталки. Дім сестри Олега обгороджений двометровим забором, за яким на відміну від усього села не руїни, а досить пристойні, як для українців, ремонти. А от його Наталка – дуже проста та доброзичлива сільська жінка.

Олег наварив рибної юшки за власним рецептом (з додаванням самогонки), познайомив країну з племінниками та налопався улюблених пиріжків з горохом.

А от про кохання співака досі нічого не відомо. ЗМІ пишуть, що у Олега Винника є дружина і син. Але артист ніяк не коментує цього. За припущенням журналістів, Винник давно одружений зі своєю бек-вокалісткою Таїсією Сватко, відомою під сценічним ім'ям Таюне. Подейкують, що у пари є син.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, олег винник
В тему