Відео

KAZKA з піснею «Плакала» продовжує підкорювати світ (відео)

KAZKA з піснею «Плакала» продовжує підкорювати світ (відео)

Композиція «Плакала» української групи KAZKA, яка недавно випустила кліп на цю пісню, увійшла в Топ-10 хітів престижного світового чарту Shazam. Це перший випадок в історії, коли пісня українського колективу включена в цей хіт-парад.

З часу завантаження, а залили трек у Мережу 17 травня 2018 року, його прослухали більше як 57 мільйони разів плюс майже 6 мільйонів разів переглянули кліп.

Останні чотири місяці хіт упевнено утримує лідерство українського чарту кліпів YouTube. Буквально на п’яти «казкарям» наступає Дзідзьо зі своєю запальною композицією «Я і Сара» зі своїми 22 мільйонами переглядів (але від дати опублікування минуло чотири роки).

До слова, «Плакала» – абсолютний рекорд для пострадянського сегменту Інтернету.

У описі до кліпу зазначається, що пісня «Плакала» описує «дівочу долю, здатність українок відроджуватися через гіркі сльози і про діючий рецепт стирання поганих спогадів».

«Ми хочемо подякувати усім за любов, за ваші відгуки та підтримку. В цьому відео самі відверті емоції справжніх українських дівчат – таких прекрасних, чуттєвих та сильних. Це відео – ода нашим жінкам та подяка за натхнення, любов і силу» – каже Олександра, учасниця гурту «KAZKA».

 

 

Продюсуванням і менеджментом групи займається Юрій Нікітін і компанія mamamusic.

Саме він поділився радісною звісткою про те, що пісня увійшла до світового чарту Shazam.

Український продюсер Юрій Нікітін про композицію Плакала української групи KAZKA

«Як пишуть експерти – це перший випадок в історії української музики (і не тільки української), коли пісня українською мовою викликає такий резонанс у світі», – зазначив відомий український продюсер Юрій Нікітін.

На думку фахівця, свою роль тут зіграла правильна музика, співзвучна з текстом, а також правильна подача голосу української співачки.

Натомість самі музиканти, а у 2018 році до Олександри Заріцької та Нікіти Будаша. приєднався Дмитро Мазуряк, поки не коментують свій успіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страшно дивитись: KAZKA випустила кліп на пісню «Плакала» (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, kazka, кліп
В тему