Відео

Melovin випустив ліки від осінньої депресії (відео)

Melovin випустив ліки від осінньої депресії (відео)

Фіналіст «Євробачення-2018» представив публіці нову ліричну композицію українською мовою – «З тобою, зі мною, и годі». Музику і слова написав сам Melovin.

Слідом за англомовною композицією «That's Your Role», фіналіст «Євробачення-2018» представив публіці нову ліричну композицію українською мовою – «З тобою, зі мною, і годі». Музику і слова написав сам Melovin.

«Цю пісню я написав після сварки з близькою мені людиною. У всіх нас бувають нелегкі часи, коли здається, що весь світ проти тебе, що все навколо вже ніколи не буде кольоровим, тільки чорно-білим, а особливо це почуття загострюється восени. Всі ми хоч раз в житті зазнавали так званої осінньої депресії. Так ось, "З тобою, зі мною, і годі" – пісня про те, що "колись побачимо світ ми навколо, кольоровим, Знайомий до болю", що сірість – це не назавжди. Сподіваюся, комусь вона допоможе впоратися з тією самою депресією, як зазвичай мені допомагає улюблена музика», – зазначив артист.

Композиція має всі шанси стати головним хітом осені. Так, лише за перших п’ять годин у YouTube пісня набрала більше 50 тисяч переглядів.

Фанати в захваті від нової композиції.

Варто зазначити, що коментарі залишає не лише україномовна публіка, а і іноземці, які в основному цікавляться про що йдеться у новій пісні артиста.

 

 

Нагадаємо, 21-річний Melovin (справжнє ім’я Костянтин Бочаров) – переможець 6-го сезону вокального шоу «Х-Фактор». Хлопець представив Україну на пісенному конкурсі «Євробачення-2018», посівши 17-е місце.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, костя бочаров, melovin, кліп
В тему