Відео

В Тернополі малолітня «щипачка» за хвилини витягла в людей 13 000 гривень (відео)

В Тернополі малолітня «щипачка» за хвилини витягла в людей 13 000 гривень (відео)

Співробітники Тернопільського відділу поліції підозрюють у серії кишенькових крадіжок 14-річну мешканку Закарпаття. Неповнолітня викрадала гаманці з наплічників тернополян у людних місцях. Інформує прес-служба правоохоронного відомства регіону.

Доведена причетність підозрюваної до трьох епізодів таємного викрадення чужого майна. Своїх жертв неповнолітня вишукувала на пішохідних переходах, серед натовпу на вулицях обласного центру.  Тільки за один день спритниця із гнучкими пальчиками обікрала двох тернопільчанок на центральному ринку. Доки потерпілі чекали зеленого кольору світлофора, лиходійка абсолютно нечутно витягнула у них із рюкзаків гаманці. Дівчині вдалося збагатитися на 12 тисяч гривень.

Ще одна потерпіла від пластичних рук крадійки – 33-річна тернополянка. Молода жінка йшла у справах і не помітила, як з її наплічника поцупили гаманець. До злодійки перекочувало 1200 гривень.

Неповнолітню викрили оперативники обласного управління карного розшуку спільно з колегами з Тернопільського відділу поліції.

Правоохоронці встановили, що підозрювана – уродженка Закарпаття, ніде не навчається.  У нашу область приїхала з матір’ю, яка має судимість за майнові злочини.

За фактами крадіжок, скоєних неповнолітньою «щипачкою», слідчі розпочали кримінальне провадження. Її перевіряють на причетність до схожих протиправних діянь і встановлюють можливих подільників.

У поліції закликають громадян пильнувати своє майно, а надто у людних місцях. Бути уважними на ринках, пішохідних переходах, у громадському транспорті.  Сумку з грошима та цінними речами тримайте ближче до себе, не перекидайте її за спину.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, тернопіль, крадіжка, поліція
В тему