Відео

Кнопкодав Барна - журналістові: «Ти що, нетрадиційної орієнтації? Нах..й пішов!» (відео)

Кнопкодав Барна - журналістові: «Ти що, нетрадиційної орієнтації? Нах..й пішов!» (відео)

Журналіст «1+1» Ігор Колтунов підловив нардепа Барну на кнопкодавстві, а коли запитав парламентарія, чого той тисне за себе і «за того хлопця», був скерований шановним депутатом на три літери. Про це кореспондент телеканалу повідомив на своїй сторінці у «Фейсбуку».

«Коли Олег Барна посилає на%уй але потім іде чомусь сам. Реакція нардепа на питання про сьогоднішнє кнопкодавство. Тиснув одночасно тричі, за себе і "за того парня"», – обурився журналіст. І оприлюднив красномовне відео, як обранець народу пропонує йому піти «сексуально-пішохідним» маршрутом, обзиваючи вульгарним словом на позначення представника нетрадиційної орієнтації.

Між представником преси і репрезентантом політичної сили «Блок Петра Порошенка» стався такий діалог: «Пане Олеже, Вам не соромно кнопкодавити? Я бачив, як ви кнопкодавили». – Ти якого хрена до мене прийшов? На*уй пішов! Бігом! Пі…ас. – «Чому ви так зневажаєте регламент?..» – Ти що, нетрадиційної орієнтації, чи що? З квітами ходиш? Чого чіпаєш? – «Ви тричі голосували…» – та депутат не став слухати і просто сховався за дверима.

На відео видно, як Барна тричі тисне кнопку «за» на сьогоднішньому голосуванні. Так сумлінно «топив» клавіші представник БПП на голосуванні Проекту закону про внесення змін до Кримінально-процесуального кодексу України у зв’язку із ратифікацією Третього додаткового протоколу та Четвертого додаткового протоколу до Європейської конвенції про видачу правопорушників. 

Видно, як тисне перший раз, і ще,потім  ховає руку під папери – і клацає знову. А от за статус іноземних вояків навіть пальцем не поворухнув, відзначає журналіст Ігор Колтунов.

Схваливши згаданий вище документ у другому читанні, сьогодні, 2 жовтня, Рада спростила екстрадицію порушників із України. Та згадаймо, до чого призвела недавня видача Москві Тимура Тумгоєва: люди протестували під стінами ГПУ...

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, олег барна, 1+1, депутати, вру
В тему