Відео

Напівголі дівулі на тлі поліцейського авто обурили українців (відео)

Напівголі дівулі на тлі поліцейського авто обурили українців (відео)

Напівоголені дівчата, які позували на тлі службового авто патрульної поліції, розсердили українців. Йдеться в сюжеті ТСН.

Виник скандал у Сумах, де під час зйомок відеоролика використали службовий автомобіль патрульних. Відео із соціальних мереж, де півголі кралі позують біля поліцейської машини, здійняло хвилю обурення в соцмережах. Українці активно обговорюють провокативний ролик, а в сумській поліції за фактом нецільового використання поліцейського транспорту розпочате службове розслідування.

Скандал у Сумах

Зазначене відео нині чи не найпопулярніше у сумах, про нього пишуть місцеві ЗМІ, під публікаціями медіа та в соцмережах сумчани жваво обговорюють промоційний ролик і ніяк не можуть втямити, що саме у ньому рекламують – спідню білизну, тату-салон, доступних дівчат чи Нацполіцію?

«Нова форма патрульних поліцейських?», «Патрульні пріуси здають в оренду без відома начальства?», «А кортеж із пріусів можна замовити на весілля?» – це цікавить багатьох коментаторів.

На відео дві стрункі, рясно вкриті натільними малюнками брюнетки у спокусливій білизні походжають навколо патрульного авто під музику типу «бум-цик-цик». Таке ставлення до майна поліційного відомства неабияк обурило платників податків.

«То шо красиво там, то хай рекламують усе, але поліція повинна займатися своїми питаннями, а не білизною», – зазначив перехожий, думку якого запитала журналістка ТСНу.

«То це, виходить, нова уніформа!» – пожартував другий.

У поліції Сум скандальний ролик уже бачили, але коментувати його категорично відмовляються. Речник патрульної поліції міста Олег Сологуб запевняє, що дівчата на відео – не його колеги. А авто, визнає, їхнє. Хто чергував на машині того дня – встановлюють.

«Саме відео, мабуть, не дуже входить у контекст роботи поліції, – визнає прес-секретар сумських поліціянтів. – Було ініційовано проведення службового розслідування, за результатами якого буде прийнято рішення щодо інспекторів».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, поліція, скандал, суми
В тему