Відео

«Похорон української судової системи»: в Житомирі радикали побили в суді адвоката і журналіста (відео)

«Похорон української судової системи»: в Житомирі радикали побили в суді адвоката і журналіста (відео)

Масовим «мордобоєм» завершився суд над проросійським блогером Василем Муравицьким у Житомирі, що проходив учора, 28 вересня. Пише місцеве видання «Житомир.Інфо».

Напередодні в обласному центрі Житомирі в ході чергового судового засідання у справі щодо скандально відомого проросійського журналіста Васі Муравицького, обвинувачуваного в державній зраді та низці інших злочинів, виникла бійка. В ході сутички найбільше постраждав житомирський журналіст Андрій Лактіонов, якого з місця подій забрала «швидка».

бійка в суді

Сутичка в суді

Побоїще спалахнуло після того, як суддя оголосив перерву в засіданні. Спершу виникла шарпанина між адвокатом Муравицького Андрієм Гожим і слухачем, представником праворадикальної організації С-14, який перебував у залі суду. Далі сюжет перемістився до коридору, де зчинилася бійка між двома групами людей – прихильниками Муравицького та молодими націоналістами (добра частина з яких узагалі виглядала підлітками). У цій сутичці постраждав журналіст Лактіонов, якого після цього госпіталізували медики.

Побоїще в суді

Сутичка

 

суд над Муравицьким

Побили журналіста

Відзначимо, житомирянина Василя Муравицького, який вів проросійський блог і не раз брав участь у «телемостах» із російськими пропагандистськими телеканалами, підозрюють у державній зраді, посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, а також – у розпалюванні національної ворожнечі. Муравицькому, якого арештували у серпні 2017-го,  світить до 15 років тюрми.

судять Муравицького

Лактіонов Житомир

Бійка в Житомирі

суд в Житомирі

Житомир скандал

Праворадикали Житомир

В Житомирі побили журналіста

Перешкоджання журналісту

справа Муравицького Житомир

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, житомир, суд, бійка, поліція
В тему

Останні матеріали