Відео

Ворога нації з Оксани Марченко зробила власна донька (відео)

Ворога нації з Оксани Марченко зробила власна донька (відео)

Українська ведуча Оксана Марченко, дружина одіозного політика Віктора Медведчука, показала їх спільну доньку Дашу, яку хрестив російський президент Володимир Путін.

Фотографії дочки Марченко показала 23 вересня у візитці шоу «Танці з зірками» на каналі 1+1. 5-й ефір програми пройшов під назвою «Рік, який змінив моє життя». Свій танець Марченко присвятила дочки Даші. Саме вона, за словами ведучої, наполягла на її участі у шоу:

«Цей ефір присвячений року, який змінив життя, і я хочу сказати, що сьогодні я в першу чергу танцювала для мого найголовнішого глядача і критика – моєї улюбленої донечки Даші», – зазначила Марченко. Також Оксана розповіла, що минулого сезону Дарія вболівала за Надю Дорофєєву та навіть ходила на ефіри.

Не приховувала зірка і того, що у Даші зараз складний період, але вона, як мама, намагається бути уважною до доньки.

До слова, багатьох фанатів проекту обурила інформація про те, що Марченко братиме участь у проекті. Мовляв, куму Путіна, яка ні одного разу за роки агресії Росії не виступила в захист України, популяризуватимуть на каналі 1+1. Відповідно, саме донька, яка стала для Оксани найголовнішою причиною піти на проект, зробила з неї ворога нації.

Оксана Марченко з донькою

Оксана Марченко з донькою фото 1

Нагадаємо, 45-річна українська ведуча та журналістка Оксана Марченко була двічі одружена. Перший чоловік – Юрій Віталійович Корж, – засновник і генеральний директор інтернет-провайдерської фірми «Глобал Юкрейн». У пари у 1997 році народився син Богдан.

Другий чоловік (з 18 липня 2003 року) – український політичний діяч Віктор Володимирович Медведчук. В цьому союзі у 2004 році народилася дочка Дарина. Її хресні батьки: Володимир Володимирович Путін і Медведєва Світлана Володимирівна (дружина 3-го президента Російської Федерації Дмитра Медведєва). Дівчинку хрестили в Казанському соборі в Санкт-Петербурзі.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, оксана марченко, віктор медведчук, діти, володимир путін
В тему