Відео

У цирку тигр втратив свідомість, а неадекватна публіка аплодувала (відео)

У цирку тигр втратив свідомість, а неадекватна публіка аплодувала (відео)

У Магнітогорську (друге за величиною місто в Челябінській області, Росія), під час виступу цирку Багдасарова одному з тигрів різко стало погано, і він почав битися в конвульсіях. Тварина саме виконувала надскладний номер та стривала крізь вогняний обруч.

Відеозапис з інцидентом, який потрапив у Мережу, неабияк обурив користувачів.

Глядачі прийшли в жах від побаченого. На відеокадрах видно, як хижака почало трясти. Дресирувальник спочатку тикав в тигра палицею, потім схопив за хвіст і стягнув з підвищення на яке той впав. Після цього працівник цирку вилив на голову звіра відро з водою, але і це не допомогло.

Лише потім, коли принесли і вилили ще кілька відер, тварина прийшла в себе. Поки тигра приводили до тями, деякі діти, від жалю до бідолашної тваринки, плакали та питали у батьків, що сталося. При цьому, з відео зрозуміло, що коли жорстокому дресирувальнику все таки вдалося привести тваринку до тями, частина неадекватної публіки почала аплодувати.

Як зазначили очевидці шоу продовжили.

До слова, відвідувачі цирку заявляють, що дресирувальник Артур Багдасаров жахливо поводиться з підопічними: він б’є їх залізною палкою по голові за непослух, а коли вихованці протестують – жене батогом. Самі тварини залякані, худющі, а шерсть виглядає нездоровою.

Одна з відвідувачів цирку зазначила, що наприкінці вистави тигр Артура був неслухняним, і той кинув у нього, з психу, металеву палицю, яка мало не прилетіла в дитини, що сиділа за сіткою.

Нині у соцмережах жителі Магнітогорська обговорюють те, що трапилося. Багато з них закликають не ходити в цирк.

Тим часом повідомляється, що однією з причин втрати свідомості тигра під час виступу в Магнітогорську міг стати м'язовий спазм. Зараз ветеринари цирку проводять необхідні дослідження, в тому числі і перевіряють рівень глюкози в крові тварини, для встановлення точного діагнозу. Ветеринарний лікар магнітогорського цирку Івана Пестеля вважає, що у хижака могла неправильно спрацювати підшлункова залоза, через що йому і стало погано.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, росія, цирк, знущання над тваринами
В тему