Відео

У новому кліпі Настя Каменських скопіювала образ Наталії Орейро (відео)

У новому кліпі Настя Каменських скопіювала образ Наталії Орейро (відео)

З моменту початку сольної кар'єри одна з найпопулярніших українських співачок Настя Каменських продовжує радувати своїх шанувальників яскравими хітами. Так, нещодавно співачка випустила мелодійну композицію на український – «Тримай». Проте і рідною мовою артистка не обмежилася.

Днями зірка презентувала нову пісню, яку заспівала іспанською та англійською мовами. Пісня називається «Peligroso», що в перекладі з іспанської означає «небезпечний». Композиція вже встигла завоювати серця слухачів і опинилася на вкладці популярності у YouTube.

Цікаво, що Каменських народилася у Києві, росла в Неаполі, а потім жила і виступала в США. Вона прекрасно володіє п'ятьма мовами і вже співала українською, англійською, російською та італійською.

 

 

Варто зазначити, що у цьому відео Настя Каменських здалася фанатам аж надто схожою на 41 річну уругвайську і аргентинську співачку Наталію Орейро, яку вітчизняна публіка обожнює за роль Мілагрос Экспосіто у серіалі «Дикий ангел».

 

 

Також прихильники з нетерпінням чекають нових сюрпризів від артистки та надіються, що невдовзі Каменських заспіває на французький мові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських зняла відверте відео на україномовну пісню (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, настя каменських, кліп
В тему