Відео

Найсвіжіше у «Ліга сміху»: Кошовий - гейша, Полякова з бобром на голові та алкаш Ласточкін (відео)

Найсвіжіше у «Ліга сміху»: Кошовий - гейша, Полякова з бобром на голові та алкаш Ласточкін (відео)

Вчора глядачі знову бралися за животи: ввечері вийшов дев'ятий випуск 4 сезону шоу «Ліга сміху»

Темою нової гри стали популярні міста. Причому, як зазначив ведучий проекту Володимир Зеленський, саме ті міста, в яких мріють побувати більшість любителів подорожей.

За умовами гри команди повинні були виступити в двох обов'язкових конкурсах («Одного разу в ...» і «Пародія»), після чого ті, хто набрав найменшу кількість балів, потрапляли в музичний батл, де команди повинні були продовжити хіти народного артиста України Віктора Павліка, який наживо підспівував початкові рядки своїх пісень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Склад журі «Ліги сміху» оновився

Першими на сцену вийшли учасники команди «Стадіон» Діброва. Їм дісталося найяскравіше місто - Ріо-де Жанейро. Тренер Юрій Ткач не упустив можливості і знову станцював бальний танець. На цей раз Ткач виконав самбу. Однак, для Юрія виявилася важливішою за все реакція Влада Ями, який, як помітили учасники «Діброви», кілька ігор поспіль не вставав на їх виступ.

Овації зірвала Оля Полякова, яка виступила спочатку в ролі англійського сторожового, а вже потім британської королеви. А Також Ігор Ласточкін, який на барі «витратив 500 баксів», а його одним уколом повернули до тверезості.

Женя Кошовий оригінально дививися у ролі гейші та порадив Наді Дорофеєвій правильно приготувати рибу-фугу, а ноги Полякової порівняв з паличками для суші, які «хочеться потримати в руках».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський: цікаві факти про коміка

Нагадаємо, до п'ятого раунду дійшло вісім команд, чотири з яких і виступили в ефірі разом із зірковими тренерами. Це «Стоянівка» під керівництвом Олі Полякової, «Збірна Луганська» з Євгеном Кошовим, «Стадіон Діброва» з Юрієм Ткачем і «Пішло-поїхало» на чолі з Ігорем Ласточкиним.

У новому випуску Стас Боклан, Надя Дорофєєва та Влад Яма, що залишилися без команд ще в попередніх випусках, в цій грі тільки оцінювали виступи команд своїх конкурентів.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, ліга сміху, володимир зеленський, оля полякова, кошовий женя
В тему