Відео

Найкрасивішою українкою стала корінна киянка (відео)

Найкрасивішою українкою стала корінна киянка (відео)

У Києві пройшов фінал конкурсу Міс Україна-2018. Володаркою титулу стала 23-річна киянка Вероніка Дідусенко. Саме вона виборола місію представляти Україну на найпрестижнішому конкурсі краси – Міс Світу, який пройде в Китаї на острові Хайнань. Конкурс відбудеться 6 грудня. У боротьбі візьмуть участь понад 120 країн.

Також ще дві дівчини представлять Україну на престижних світових конкурсах краси. Корону Miss Ukraine International 2018 отримала Богдана Тарасик з Дніпропетровської області. Цей конкурс пройде традиційно в Японії. Володаркою титулу Miss Ukraine Earth 2018 стала Анастасія Кривохижа з Київської області. Вона представить Україну на Філіппінах. Обидва конкурси пройдуть у листопаді.

Вероніка Дідусенко  Міс Україна-2018

Всього за звання найкрасивішої українки змагалися 25 дівчат з різних регіонів, Дідусенко була під сьомим номером. До слова, саме це число її улюблене. При чому, до перемоги Вероніка довго вагалася, подавати їй заявку на конкурс Міс Україна-2018 чи ні.

Вероніка Дідусенко

Вероніка Дідусенко Міс Україна-2018

В одному з багаточисленних інтерв’ю дівчина зізналася, що навіть коли назвали її ім’я, не вірила у свою перемогу. Також вона зазначила, що після здобуття корони красуня має намір виспатися.

Цікаво, що переможниця – корінна киянка. Дідусенко закінчила гуманітарний ліцей імені Тараса Шевченка, а потім отримала ступінь бакалавра в національному університеті за спеціальністю математика. Сама «Міс Україна» розповіла організаторам конкурсу, що зараз «розвивається в сфері фінансів та інвестицій» і працює моделлю.

Вероніка Дідусенко  Міс Україна-2018

Нагадаємо, серед членів журі було багато зірок: Маша Єфросиніна, Юрій Ткач, Володимир Остапчук, Микола Тищенко, Міс Україна 2016 Олександра Кучеренко, Ірина Горова і багато інших. Ведучими стали Юрій Горбунов та Катя Осадча.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, конкурс краси, вероніка дідусенко
В тему