Відео

Легендарна героїня повертається на екрани (відео)

Легендарна героїня повертається на екрани (відео)

У мережі з'явився новий трейлер мюзиклу «Мері Поппінс повертається» – продовження оригінальної картини Роберта Стівенсона, яка вийшла ще у 1964 році.

Варто зазначати, що радянський двохсерійний фільм «Мері Поппінс, до побачення» з чарівною Наталею Андрейченко вийшов на екрани у 1984 році.

Дія відбувається через 20-25 років після подій першого фільму. Мері Поппінс (Емілі Блант) повертається в Лондон, де саме панує Велика депресія. Цього разу няня націлена допомогти родині Бенкс впоратися з новими труднощами, що звалилися на їхні голови. Компанію няні складають ліхтарник Джек (Лін-Мануель Міранда) і її кузина Топси (Меріл Стріп).

Головна роль дісталася британській актрисі Емілі Блант, відомій за роботами у таких фільмах як «Диявол носить Prada», «Життя по Джейн Остін» та «Дівчина в поїзді».

За режисуру відповідає Роб Маршалл, який раніше працював над такими картинами як «Мемуари Гейші», «Пірати Карибського моря: На дивних берегах» та «Чим далі в ліс».

За сюжетом доросла Джейн Бенкс стала суфражистки, а її молодший брат Майкл – банкіром. Майкл нещодавно втратив дружину і тепер сам виховує трьох дітей.

Прем'єра фільму в США запланована на 19 грудня 2018 року. В український прокат картина вийде 3 січня 2019.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, фільми, мері поппінс повертається
В тему

Останні матеріали