Відео

В Кременчуку копи зупинили водія, проколовши шини «заточкою» (відео)

В Кременчуку копи зупинили водія, проколовши шини «заточкою» (відео)

Автомобілісти країни гудуть після дивного затримання кременчуцькими поліцейськими порушника ПДР. Галасу наробило свіже відео, зняте відеореєстратором свідків, які днями спостерігали дивну картину на вулицях міста Кременчука, що на Полтавщині.

У райцентрі патрульні у зухвалий спосіб зупинили порушника ПДР, який ігнорував їхню вимогу припинити рух. Дівчина-коп, по-гопівськи присівши карачки, проколола колеса машини викруткою. Інформує сайт міста Кременчука 05366.com.ua

Відео, на якому зафіксовано, як білявка в поліцейській формі кілька разів штрикає шини білого легковика «заточкою», з’явилось учора і розлетілося українським сектором Інтернету з блискавичною швидкістю, викликавши жваве обговорення серед водіїв. Власники автомобілів висловлюють побоювання, що тепер і їх так «зупинятимуть» на дорозі інспектори.

Стався інцидент у Кременчуку на вулиці Європейській. Патрульна поліцейська кілька разів проштрикнула колесо викруткою. І після розголосу таких методів місцева поліція мусила давати пояснення зухвалим діям своєї колеги.

Як пояснили в Управлінні Патрульної поліції Кременчука, «Деу Ланос», рухаючись з боку вулиці Чкалова у напрямку центру, порушував Правила дорожнього руху. До того ж водій авто не реагував на звукові сигнали, червоні проблискові маячки патрульного авто, а також на голосові вимоги самих патрульних. Окрім того, тікаючи від правоохоронців, неодноразово створював аварійні ситуації, легковажачи життями інших учасників дорожнього руху. Коли кермувальник іномарки все ж зупинився, то, наче знущаючись із патрульних, заблокував двері. Тоді, щоб він не вдарив по газах, патрульна прохромила шину викруткою, аби, за формулюванням кременчуцьких поліціянтів, «унеможливити подальший рух правопорушника». За даними поліції, коли затриманий таки вийшов із салону, в нього були помітні ознаки наркотичного сп’яніння. 

А що ви думаєте про таких загрозливих поліціянток?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, поліція, кримінал, полтава
В тему