Відео

Філіп Кіркоров здивував публіку новим кліпом (відео)

Філіп Кіркоров здивував публіку новим кліпом (відео)

Репер Єгор Крід і естрадний співак Філіп Кіркоров знялися в кліпі на пісню «Колір настрою чорний». Ролик з'явився на YouTube-каналі лейбла Black Star в п'ятницю, 14 вересня.

Ремейк починається з того, що Кіркоров їде на довжелезному лімузині і розмовляє по телефону з Іваном Ургантом, чия команда зняла «Колір настрою синій» і недавню «Ібіцу». Однак запропонована ідея йому не сподобалася і шоумена переключився на дзвінок Єгора Кріда. У музичному відео хіп-хоп-виконавець Тіматі пропонує Кіркорову стати членом лейбла Black Star, після чого співак разом з Крідом спускаються в підвал і переодягається в чорний одяг. В одному з епізодів виконавці постають в образах персонажів серіалу «У всі тяжкі» Уолтера Уайта і Джессі Пінкмана. В кінці кліпу в Крида стріляють розлючені фанати Кіркорова. Проте Єгора рятує упаковка презервативів.

Нагадаємо, для Кіркорова цей період став дуже продуктивним. Так, раніше Філіп знявся в кліпі «Ібіца» разом зі співаком Миколою Басковим. Ролик був жорстко розкритикований інтернет-користувачами. Однак багатьом фанатам сподобалося те, як Кіркоров зачитує реп.

Цікаво, що з моменту публікації кліп зібрав більше п’яти мільйонів переглядів і близько 25 тисяч коментарів.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, філіп кіркоров, єгор крід, кліп
В тему