Відео

Обман: новий Холостяк Микита Добринін вже був одружений (відео)

Обман: новий Холостяк Микита Добринін вже був одружений (відео)

Нарешті, телеканал СТБ, який вже почав зйомки дев'ятого сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк, розсекретив ім'я нового героя проекту. Ним став популярний ведучий і головний редактор чоловічого журналу XXL Україна Микита Добринін.

Микита Добринін народився 30 грудня 1987 на Чукотці. Його кар'єра почалася з роботи на радіо у 2005 році в Чернівцях. Тоді Микита ще був студентом факультету журналістики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

У Чернівцях він змінив два радіо, після чого переїхав до Києва, де почав працювати на «Русском радио – Україна».

Після чого Добринін досяг успіху як телеведучий на всеукраїнських каналах: він працював у програмах «Так Просто», «Голос Країни», «Дикі і смішні», «Я люблю Україну» і ін.

Практично весь час чоловіка займають робота, спорт і подорожі.

Варто відзначити, що Микита вже був одружений, проте його шлюб з коханою Євгенією розпався. До слова, це перший Холостяк, який був у офіційному шлюбі. Як цю інформацію сприйме широка аудиторія і чи сподобається така інформація загалу – невідомо. Проте вже на деяких сайтах українки оборюються такому вибору СТБ, хоча, за словами продюсерів, саме від простих глядачів залежало, хто саме стане головним героєм дев’ятого сезону.

Добринін одружився 3 червня 2012 року. Пара влаштувала весілля в американському стилі – з трьома свідками і трьома подружками нареченої.

«Організацією весілля ми займалися самостійно. Перший танець придумали за вечір до події, не ходили ні на які спеціальні заняття. У нас був також кенді-бар, де було безліч ласощів, цукерок і солодка вата. Ми отримали море подарунків і квітів – не вистачає ваз, раковин і ванної», – хвалився тоді Микита.

З якої причини і коли саме молоді люди розлучилися – невідомо.

 

 

Згодом, Микиті приписували роман з солісткою групи «Неангели» – Вікторією. Співачка опублікувала спільну світлину з відпочинку з Микитою у Instagram. Парочка обіймалася та щасливо усміхалася.

Тепер він вирішив спробувати щастя на проекті.

«Прийшов період, коли я розумію, що є щось важливіше бізнесу. І це особисте життя. Зараз я готовий побудувати міцні відносини», – зазначав Микита.

За його словами, якщо він стане новим Холостяком, то зробить все можливе, щоб знайти свою любов на цьому проекті.

Також, як зауважив красунчик, він досить вимогливий до характеру і зовнішності своєї обраниці, хоча і не категоричний, допускає відносини з дівчиною, у якої є діти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, холостяк
В тему