Відео

Американці з посольства привітали українців із Незалежністю запальними «каверами» народних пісень (відео)

Американці з посольства привітали українців із Незалежністю запальними «каверами» народних пісень (відео)

Громадян України із державними святами віншували співробітники Посольства США в Україні. Вони зробили українцям оригінальний сюрприз, вбравшись у вишивані строї та заспівавши українських народних пісень.

Колектив дипломатичного представництва Сполучених Штатів в Україні на чолі із послом США в нашій державі Марією Йованович привітав українців із Днем Незалежності.

Традиційно дипломати записали вітальне відео – цього разу на камеру, одягнуши брилі, віночки та вишивані сорочки, зворушливо виконали найкращі зразки українського пісенного фольклору, серед яких «Несе Галя воду» та «Ой, у гаю при Дунаю». Долучилася до привітань і очільниця амбасади Марі Йованович, побажавши Україні бути завжди вільною та демократичною європейською державою.

«Посол США Марі Йованович і співробітники посольства вітають з Днем незалежності України і дарують українські народні пісні в своєму виконанні! А яка з них вам сподобалася найбільше? Бажаємо всім гарного святкування Дня незалежності! Слава Україні!» – підписали свій музичний подарунок українцям, опублікований на відеохостингу YouTube, американці, які виконують дипломатичну місію в нашій країні.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день незалежності, привітання, сша
В тему