Відео

Їжа або смерть: новий флешмоб чи повна деградація підлітків (відео)

Їжа або смерть: новий флешмоб чи повна деградація підлітків (відео)

Віднедавна у Мережі ширяться кадри, на яких молоді люди бігають містом буквально у пошуках їжі, забираючи її у перехожих чи продавців на вулиці.

Відповідне відео на своїй сторінці у Facebook  опублікував журналіст Володимир Тимофійчук.

«Народ! Як вам такі ігри чернівецької молоді? Чи потрібно за таке притягати до відповідальності?», – підписав він кадри.

Після фраз «Ти голодна?» та «Їжа або смерть» підлітки починають шукати, що ж поїсти, а від такого голоду підлітків страждають всі навколо.

В одному з епізодів дівчина, наприклад, підбігає до бабусі, яка продає малину, хапає склянку, і починає її їсти. Іншого разу все закінчилося тим, що їла вона прямо зі смітника.

Хлопець же вкрав їжу з підноса одного з відвідувачів кафе, а іншого разу почав їсти торт прямо з полички магазину.

Так це новий флешмоб чи повна деградація молоді?

«Це жах і повна деградація. Шкода, що молодь не знаючи як себе показати робить такі вчинки. З такими людьми нам дуже далеко до цивілізації, поваги, порядності. А найгірше те, що таким брєдом заповнено половина ютуба, бо є купа каналів, і всі вони переважно дибільні, а найгірше, що переглядають це діти. А карати потрібно, бо так у нас і породжується за все безкарність. І потім ніхто і нічого не боїться. Тільки карою можна встановити правила і дисципліну», – зазначають в коментарях під відео.

«Якщо вони потім компенсують витрати, то ні. але за умови, що вони не менш показово на відео відшкодовують збитки!», «А мені прикольно це:))) молодь розважається, нічого страшного не бачу!», – намагаються вигородити підлітків.

Відео тут.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, підлітки, чернівці
В тему

Останні матеріали