Відео

У Києві ДТП з мажором закінчилося бійкою між поліцією та очевидцями (відео)

У Києві ДТП з мажором закінчилося бійкою між поліцією та очевидцями (відео)

20 серпня, на Дніпровській набережній у Києві автомобіль BMW влетів у три припарковані вздовж дороги машини. На щастя, у ДТП ніхто не постраждав.

Про це повідомляє сайт «Інформатор» та «dtp.kiev.ua» на своїй сторінці у Facebook.

Аварія сталася о 20:18 (такий час зафіксувала одна з відеокамер спостереження, яка працювала неподалік). Автомобіль BMW, який рухався з шаленою швидкістю, прямував в бік мосту Патона. Машина на повному ходу влетіла в три припарковані авто – Hyundai, Peugeot і Ford. На момент ДТП автомобілі були пусті. В BMW знаходився водій і дві пасажирки.

Удар був настільки сильним, що припарковані авто відкинуло на узбіччі. Уламки транспортних засобів розлетілися на кілька метрів. Більше за всіх постраждав Ford. В момент зіткнення його власник був на іншій стороні вулиці і зіткнення не бачив, але чув звук ударів. Його авто ремонту не підлягає. У інших двох автомобілів розбита задня частина – відлетіли бампери, фари, вилетіли задні вікна.

Момент ДТП зафіксувала одна з відеокамер спостереження

На місце аварії відразу підійшли люди. Спочатку надати допомогу хотіли водії, які проїжджали повз і стали світками аварії. Згодом до місця ДТП підбігли мешканці найближчого будинку (Дніпровська набережна, 13), які почули звук зіткнення машин. Спершу небайдужі люди переконалися в тому, що в авто немає постраждалих.

За словами очевидців, за кермом BMW був «мажор». Перше що він зробив вийшовши з салону та поміняв номерні знаки. Також у порушника був травматичний пістолет, яким він спочатку розмахував і погрожував перехожим, а потім чи то викинув чи то віддав одній з пасажирок.

Увага! У відео присутня нецензурна лексика!

На місце прибули 4 екіпажу поліції. Вони стали опитувати очевидців і власників всіх авто.

Молодик, імовірно водій, був в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Доки поліцейський зачитував йому права та пропонував пройти тест на Драгер, хлопчина поводився неадекватно та досить агресивно. Він, заявляючи, що не був за кермом авто, відмовився пройти тест на сп’яніння.

Тоді свідки ДТП почали наполягати на затриманні водія BMW. Поки правоохоронці та очевидці сварилися, винуватець ДТП намагався втекти з місця події. Зловили його ті ж таки очевидці. Поліцейські посадили молодика в автомобіль і продовжили з'ясовувати подробиці аварії.

Варто зазначити, що в одному з повідомлень «dtp.kiev.ua» повідомляється, що приїхав автомобіль з номерами 7777. З машини вийшли люди, які швидко забрали всі особисті речі з BMW.

В результаті патрульні, беручи свідчення, заарештували кілька очевидців. Одного за те, що він торкнувся патрульної машини, іншого – за образи в сторону представника нацполіції. Кілька разів виникла бійка між патрульними і громадянами.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, поліція, дтп
В тему