Відео

Мерилін Менсон знепритомнів на сцені (відео)

Мерилін Менсон знепритомнів на сцені (відео)

49-річний Мерилін Менсон знепритомнів під час виступу в США. Артист саме відігравав концерт у місті Х'юстон.

Про це повідомляє видання NME.

Відзначається, що співак впав під час виконання композиції Sweet Dreams групи Eurythmics. До того як втратити свідомість, рокер досить часто опирався на стійку мікрофону. Коли йому стало зле, чоловік повернувся, та, ймовірніше всього, перечепившись через музичне обладнання, впав.

При цьому, публіка навіть не зрозуміла, що артистові стало погано. Після падіння Мериліна світло на сцені стало ще тьмянішим.

Досі співак не зробив заяв у зв'язку з інцидентом. Також на порталі зазначається, що після падіння Менсон сказав глядачам, що у нього стався тепловий удар. Чоловік втратив свідомість у першій частині концертної програми, відтак, як зазначається на сайті «NME», організатори були змушені перервати концерт.

Нагадаємо, нині Менсон проживає у Голлівуді і вже з початку 2015 року носить статус холостяка. Хоча серед його пасій було чимало знаменитостей. Так, з 1992 року по 1997 рік зустрічався з Міссі Ромеро. У 1998 році Менсон зустрів Роуз МакГоуен, з якої згодом був заручений, проте 2000 року заручини були розірвані.

28 листопада 2005 співак одружився на Діте фон Тіз, але через рік жінка подала на розлучення.

Також він зустрічався з молодою актрисою Еван Рейчел Вуд, порноактрисою Стойей та фотографом Ліндсі Юсіч. А ще йому приписували роман з переможницею 7-го сезону шоу «Топ-модель по-американськи» – Керіді Інгліш.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес
В тему