Відео

Під Вінницею, в наслідок ДПТ, одна людина загинула, 7 осіб госпіталізовано (відео)

Під Вінницею, в наслідок ДПТ, одна людина загинула, 7 осіб госпіталізовано (відео)

Поліція з'ясовує причини аварії під Вінницею, в якій одна людина загинула і семеро травмувалися.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Сьогодні, 19 серпня, близько 5-ї години на об’їзній дорозі м. Вінниці сталося зіткнення автомобіля «Volkswagen Passat» та мікроавтобуса «FIAT Ducato». Внаслідок аварії загинув водій легкового автомобіля, 7 осіб, в тому числі, 3-річна дитина, госпіталізовані. На місці події працюють поліцейські. Встановлюються обставини та причини аварії.

На місці події слідчо-оперативною групою поліції встановлено, що водій автомобіля «Volkswagen Passat», який рухався в бік Вінниці, виїхав на зустрічну смугу руху, внаслідок чого сталося зіткнення з мікроавтобусом.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій легкового автомобіля, 33-річний  житель м. Тернопіль, загинув на місці події, його дружина та 3-річна донька госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості.

Крім того, за попередньою інформацією, в ДТП постраждали п’ятеро мешканців Тернопільської області, які їхали в мікроавтобусі «FIAT Ducato». В лікарню для огляду доставлені трьох неповнолітніх з цього ж транспортного засобу.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

За таке правопорушення передбачене покарання – до 8 років позбавлення волі.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дтп, смерть, вінниця
В тему