Відео

На Філіппінах смертельно хворий батько на ношах відвів доньку-наречену до вівтаря (відео)

На Філіппінах смертельно хворий батько на ношах відвів доньку-наречену до вівтаря (відео)

Відео, яке змусить заплакати.

Останнім бажанням цього 65-літнього філіппінця на межі між життям і смертю було побачити, як улюблена татова дівчинка виходить заміж.

Щоби хворий, на термінальній стадії, батько нареченої зміг супроводити доньку у білій сукні до вівтаря, його принесли на свято на ношах. Таким було останнє бажання цього люблячого батька із Філіппін. Пише видання «Факти.юа», посилаючись на «Дейлі Мейл».

Сім’я 65-річного Педро Вілларіна зробила усе можливе, щоб виконати його останнє бажання. Рік тому у чоловіка діагностували рак печінки, йому залишалися лічені дні на цій землі, і після всіх перенесених мук він хотів лише одного – видати заміж свою дочку Шарлотту, передавши її у руки гідному молодому чоловіку, а тоді вже спокійно відійти. І неодмінно хотів повести свою доню до вівтаря.

Шарлотта Віларін та її наречений Марк Кордова зіграли своє весілля на два місяці раніше від запланованого, бо стан тата нареченої різ став погіршуватися. Родина домовилася з лікарями і оплатила послуги «швидкої» та медичних сестер, щоби пацієнта доставили на церемонію, що проходила у місті Лас-Піньяс.

Спершу передбачалося, що батько молодої пересуватиметься на святі на інвалідному візку, та Педро був настільки слабким, що довелося скористатися ношами. Немічний тато узяв доньку за руку і разом вони рушили до вівтаря. Після цього Шарлотта ніжно поцілувала татуся. У ці хвилини, споглядаючи таке зворушливе і щемке видовище, багато гостей не могли стримати сліз. Плакали і молодята.

Повідомляється, що Педро Вілларіна не стало на третій день після того, як він видав дочку заміж. Шарлотта каже, що день їхнього з Марком шлюбу став для неї одночасно найщасливішим, і найважчим у житті. Але вона рада, що тато побачив її у білій весільній сукні, був із нею в найважливіший день. «Мені було боляче через те, що я усвідомлювала: він покидає нас. Але я була щаслива, що він побачив, як виходжу заміж», – каже молода жінка, втираючи сльози.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шлюб, батьки, діти, Світ
В тему