Відео

У Голлівуді обговорюють новий роман відомих акторок (відео)

У Голлівуді обговорюють новий роман відомих акторок (відео)

У Голлівуді новий багатообіцяючий роман. Про свої стосунки заявили Кара Делевінь та Ешлі Бенсон. Папарацці «підловили» дівчат, коли вони цілувалися. Проте селебреті особливо й не ховалися.

Зірки очікували паспортного контролю в аеропорту Хітроу. Там вони періодично обіймали і цілували один одного.

До слова, чутки про роман 26-річної Делевінь і 28-річної Бенсон ходили вже кілька місяців. У травні дівчат помітили на одному з концертів, пізніше вони разом ходили в боулінг-клуб, а минулого тижня Ешлі була в числі основних гостей на дні народження Кари.

«Кара і Ешлі насолоджувалися один одним. Вони сиділи разом за столиком, танцювали і веселилися цілу ніч», – пізніше прокоментувало вечірку видання Entertainment Tonight.

Нагадаємо, Кара Делевінь, – англійська модель і актриса, – зірка фільмів «Паперові міста», «Закохані діти» та «Валеріан і місто тисячі планет». Акторка відкрита бісексуалка. Раніше вона зустрічалася з актрисою Мішель Родрігес. З 2014 по 2016 рік зустрічалася з російською співачкою Енні Кларк, відомої як St. Vincent. З весни 2018 року обговорювали її роман з дочкою знаменитого виконавця Майкла Джексона – актрисою, моделлю Періс Джексон.

Ешлі Бенсон – американська актриса найбільш відома за серіалами «Дні нашого життя» і «Милі ошуканки». Серед іменитих бойфрендів актриси були Джеймс Франко і Тейлор Лотнер. Також вона зустрічалася з колишнім стилістом Джастіна Бібера Райаном Гудом.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, голлівуд, стосунки
В тему