Відео

У Києві сварка через телевізор закінчилася вбивством (відео)

У Києві сварка через телевізор закінчилася вбивством (відео)

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві киянина при спробі втекти на непідконтрольну територію.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Києва.

Зловмисник наніс потерпілому, у якого вони винаймали помешкання, численні ножові поранення, примусив цивільну дружину прибрати у квартирі, заховав тіло у кімнаті під одягом і речами та втік.

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення жінки про те, що в квартирі на вулиці Райдужній лежить труп хазяїна. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції.

Як показали слідчі дії, між чоловіками виник конфлікт. «Товариші» розсварилися через телевізор. Виявилося, що правопорушник хотів його забрати з собою. Не відступаючи від своєї ідеї, зловмисник, аби довести свою правоту, схопився за ніж. В результаті сварки зловмисник кілька разів вдарив господаря помешкання ножем. Після цього вбитого заховав у кімнаті, закидавши речами, а коли додому повернулася його співмешканка, розповів їй про те, що сталося, і примусив прибрати у квартирі. Аби уникнути покарання, зловмисник вирішив втекти на непідконтрольну територію.

«Ми провели комплекс слідчих та оперативно-розшукових заходів: у результаті встановили можливе місцеперебування чоловіка. Згодом завдяки злагодженій роботі оперативних служб та патрульних поліцейських Києва та Полтавщини його затримали поблизу селища Решетилівка у Полтавській області. Затриманий – 37-річний житель Донецької області, який останнім часом жив у Києві», – розповів тимчасово виконуючий обов’язків начальника Дніпровського управління поліції Андрій Пасічник.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігурантові підозри та обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, поліція, кримінал, вбивство
В тему

Останні матеріали