Відео

Святослав Вакарчук новою піснею заявив про бажання йти на президентські вибори (відео)

Святослав Вакарчук новою піснею заявив про бажання йти на президентські вибори (відео)

14 серпня гурт Океан Ельзи презентував новий сингл – «Скільки нас».

Автор музики та слів – лідер колективу Святослав Вакарчук. Пісня була записана влітку 2018 року на студії «211» у Києві.

Сингл «Скільки нас» став третім за останній рік. Протягом 2018 року музиканти випустили композиції «Без тебе» та «В небо жене».

Заставкою для відео стоїть бюлетень зі знаками «!» та «?».

«Зазвичай далі розказують про що саме нова пісня, що ж хотіли цим сказати та що має слухач почути. Ми так робити не будемо. Нижче – текст пісні, в ньому все це є.

Майже все.

Єдине, що кожен сам має обрати для себе, який знак поставити в кінці «скільки нас» – "?" чи "!"», – підписали роботу автори.

 

 

До слова, за рік до президентських виборів в Україні активно обговорюють можливих кандидатів, які навіть не заявляли про своє бажання балотуватися.

Коментуючи розмови про можливу участь у президентських перегонах на виборах в Україні, Вакарчук в інтерв'ю Elle заявив, що жодній його відповіді все одно ніхто не повірить.

За словами Вакарчука, суспільство має бути готовим змінюватися та ростити лідерів. Воно повинно бути готове до появи інших осіб у великій політиці. Вакарчук висловив думку, що зараз багато політиків «паразитують» на найважливіших цінностях.

«Повинні з'явитися лідери, особистий приклад яких стане сигналом початку змін. Але і суспільство має бути готовим змінюватися. І створювати запит на таких лідерів. І тільки одночасність цих процесів може дати результат», – упевнений музикант.

По суті, можна припустити, що Вакарчук може і готовий балотуватися, але це буде можливо тільки тоді, коли суспільство «дозріє» до того, що потрібно змінюватися.

До слова, після цього, відомий актор, сценарист і продюсер, художній керівник студії «95 квартал» Володимир Зеленський звернувся до лідера «Океану Ельзи» та запропонував об'єднатися.

Звернення Зеленський опублікував на сторінці в Facebook. Спочатку він привітав українців з Днем Конституції, після чого звернувся до Вакарчуку.

«У цей день у мене тільки одне питання. Слава, ну що. Ти «так» або «ні»? Тому що якщо ти залізно «так» або точно «ні» – ну тоді і я. А то всі знову запитують: «Ну шо я, шо я». А шо я? я-то зрозуміло. Шо ти? Просто якщо ти і я – то це ми, розумієш? А якщо ми – то це всіх», – сказав лідер «95 кварталу».

 

 

Варто зазначити, що згідно з попереднім опитуваннями громадської думки, 55% громадян підтримали б кандидатуру Святослава Вакарчука на виборах президента України. При цьому 15% проголосували б за Володимира Зеленського.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, Політика, святослав вакарчук, вибори, океан ельзи, кліп, володимир зеленський
В тему