Відео

27-ма школа запрацює вже з 1 вересня (відео)

27-ма школа запрацює вже з 1 вересня (відео)

9 серпня у 55-му мікрорайоні міста Луцьк, відбулась оглядова презентація приміщень школи №27.

На сьогодні вже подано 470 заяв для вступу. Також тут можуть навчатися діти з обмеженими фізичними можливостями. Проте наразі таких заяв для вступу немає.

Виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти Зіновія Лещенко оглянули приміщення та оцінили його готовність до нового навчального року.

Просторі навчальні класи, ліфтовий хол, харчоблок, медичний блок, актовий зал, бібліотека та 25-метровий басейн, отримали оцінку та підкреслили сучасні вимоги. У кожному кабінеті встановлена система сповіщення. У класи завозять обладнання та техніку, яка призначена для навчання.

Про найменших школярів 1-4 класів подбали якнайкраще, є окремі приміщення для заняття фізкультурою. Старші учні наразі займатимуться на вулиці, де облаштовані спортивні майданчики. Згодом на території школи збудують спортзал.

«Під час огляду ми переконалися, що школа повністю готова до відкриття. Зараз довозять обладнання, складають меблі. Для міської влади принциповим є питання запуску в роботу школи саме у цьому році, аби вона не простоювала ще цілий рік», – прокоментував радник міського голови Ігор Поліщук.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, школа
В тему

Останні матеріали