Відео

Disney представив новий захоплюючий трейлер майбутньої казки (відео)

Disney представив новий захоплюючий трейлер майбутньої казки (відео)

В Інтернеті з'явився офіційний дубльований трейлер майбутньої казки «Лускунчик і Чотири королівства» від творців «Красуні і чудовиська» і «Малефісенти».

Світова прем'єра пригодницької казки «Лускунчик і Чотири королівства» назначена на листопад 2018 року. Режисером картини став номінант на премію «Оскар» Лассе Халльстрем («Собаче життя», «Хатіко», «Дорогий Джон», «Тиха гавань»).

Сюжет фільму розповідає про дівчинку на ім'я Клара, яка повинна відправитися у неймовірну подорож по різним королівствам. Отримавши незвичайний подарунок на Різдво, юна Клара відправляється в захоплюючу подорож по загадковим місцям: Країні Снігів, Країні Квітів і Країні Насолод. Але дівчині потрібно потрапити і в четверте королівство, де їй доведеться зустрітися з цілою армією мишей на чолі з неймовірно небезпечним Мишачим Королем.

Картина може похвалитися насправді зірковим складом акторів. Головну роль виконає сімнадцятирічна Маккензі Фой. Дівчинка вже має досвід акторської роботи і найбільш відома за роллю Ренесмі Каллен з фільму «Сутінки. Сага: Світанок – Частина 2». Фею Драже зіграє Кіра Найтлі, а образ Дроссельмеєра дістався Моргану Фріману.

Також варто зазначити, що епізодичну роль у картині отримав 28-річний український артист балету Сергій Полунін. До речі, чоловік уже не вперше знімається у закордонному кіно. У 2017-му вийшов фільм «Убивство в «Східному експресі» з його участю, а наступного року Сергій з’явиться у роботі режисера Френсіса Лоуренса «Червоний горобець», де головну роль виконує Дженніфер Лоуренс.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, фільми
В тему