Відео

Чистий нокаут: одна з найкрасивіших пар світу розлучилася (відео)

Чистий нокаут: одна з найкрасивіших пар світу розлучилася (відео)

Український боксер Володимир Кличко і голлівудська актриса Гейден Панеттьєр розлучилися після 9 років стосунків, хоча так і не одружилися офіційно.

Подробиці особистого життя дочки розповіла її мати – Леслі Вогель. Мовляв, Володимир і Гейден зберегли хороші стосунки і недавно разом відпочивали.

Зокрема, папарацці застали Володимира Кличка і Гейден Панеттьєр на відпочинку на пляжі Барбадосу. Пара не була схожа на коханців які щойно розійшлися та з’ясовує стосунки. Навпаки, молоді люди дуже мило розмовляли.

До того ж, стало відомо, хто став новим бойфрендом актриси. Це – 28-річний актор-початківець Брайан Хікерсон. З чуток, вони познайомилися через спільних друзів. Разом пара вже майже місяць. Декілька днів тому їх бачили на вечері в ресторані.

Нагадаємо, перша дружина боксера – Олександра Аліджановна Авізова – київська модель. Також Володимир Кличко зустрічався з Івонною Каттерфельд (вони також розіграли тему своїх відносин у фільмах «Красунчик» і «Красунчик 2»). Іншими дівчатами Володимира Кличка в різний час були – українська топ-модель Діана Ковальчук, чеська супермодель Кароліна Куркова, німецька модель Олена Гербер, американська актриса Люсі Лью, німецька журналістка і телеведуча Назан Еккес.

Півтора року зустрічався з молодою американською актрисою Гейден Панеттьєр, в травні 2011 пара розлучилася. Але навесні 2013 року пара відновила свої відносини. 9 жовтня 2013 американська актриса підтвердила свою заручини з Володимиром Кличком. Про це вона повідомила під час телешоу Live with Kelly and Michael, сказавши при цьому, що дата їхнього весілля поки не визначена. Через кілька днів після цього стало відомо, що весілля пара призначила на 14 грудня 2013 року. Однак потім Кличко повідомив, що весілля відбудеться, коли вони досягнуть успіху на майдані.

9 грудня 2014 року у них народилася дочка Кайя Євдокія.

Нині знаменитості не коментують свій розрив.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, Політика, володимир кличко, розлучення
В тему