Відео

Легендарний детектив Коломбо повертається на українське телебачення (відео)

Легендарний детектив Коломбо повертається на українське телебачення (відео)

На українське телебачення повертається лейтенант Коломбо. Серіал транслюватимуть з 6 серпня щодня по буднях о 19:30 на НТН.

Пілотна серія «Коломбо» вийшла в ефір 1968 року; як регулярний серіал знімався у 1971-1978 рр. (44 епізоди із 69) і, після перерви, у 1989-2003 рр. У головній ролі лейтенанта Коломбо беззмінно фільмувався Пітер Фальк.

Успіх серіалу про вбивства гарантував його головний герой – лейтенант Коломбо. Про нього відомо дуже мало: одружений, але дружину детектива ніхто не бачив; імені Коломбо ніхто не знає; він має італійське коріння, любить чилі, боїться висоти і ненавидить устриці; крутить в руках дешеві сигарети, а при нагоді – «стріляє» у підозрюваних дорогі цигарки або сигари.

У всіх 69 серіях Коломбо грає Пітер Фальк.

Дивно, що Пітер Фальк мав неймовірну силу волі, незважаючи на недоліки, з якими навряд чи змирився б звичайна людина. Наприклад, з трьох років він носив скляний протез замість ока – його видалили через виявлений раку. Але інвалідність по зору – так би це назвали у нас – Фальку не заважала грати в бейсбол, служити кухарем на флоті, будувати залізницю в Югославії і стати успішним актором.

У «Коломбо» Пітер Фальк все переробляв під себе. Перше, що він зробив – відмовився від «казенного» костюма, і на знімальному майданчику з'являвся в своєму потертому плащі і пом'ятих штанях. А сценарії практично всіх серій він переписував під себе.

Фальк помер в 2011 році у віці 83 років. За всю кар'єру актор зіграв у 109 фільмах і серіалах.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, серіали
В тему