Відео

У Луцьку знову смердить (відео)

У Луцьку знову смердить (відео)

6 липня, у Facebook, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук опублікував скандальний пост. В повідомленні йшлося про те, що відходи біоетанольного заводу ТОВ «БІО-ПЕК» знову зливають на території полів фільтрації, які знаходяться на території села Баїв біля Луцька.

«Вчора працівники відділу екології Луцької міської ради «впіймали на гарячому» представників ТОВ «Україна-Баїв», які зливали мелясну барду з заводу ТОВ «БІО-ПЕК» на поля фільтрації.

Згідно товаро-транспортної накладної мелясна барда в кількості 30 тон прямувала з біоетанольного заводу в пункт розвантаження «Баїв-2», а приїхала на поля фільтрації.

Протягом останніх трьох тижнів на гарячу лінію 15-80 почали надходити скарги на неприємний запах по вул. Львівській, в районі ДПЗ і прилеглих вулицях.

Причиною цього запаху саме в цьому районі є злив мелясної барди на фільтраційні поля, що зумовлює процеси бродіння і появу неприємного запаху.

Щодо даного випадку повідомлено прокуратуру Волинської області, ГУ НП у Волинській області, Управління захисту економіки, Держекоінспекцію та управління екології Волинської ОДА», – йдеться у повідомленні Ігоря Поліщука.

Також радник Луцького міського голови повідомив, що наступного тижня відбудеться велика прес-конференція, де повідомлять громадськість та представників ЗМІ про нововиявлені причини неприємного запаху в місті та план дій по ліквідації цих причин.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, сморід, відходи
В тему