Відео

«Людина-Мураха і Оса», «Гарячі копи» та інші кінопрем'єри тижня: що подивитися в кіно (відео)

«Людина-Мураха і Оса», «Гарячі копи» та інші кінопрем'єри тижня: що подивитися в кіно (відео)

Цього тижня в українському кінопрокаті стартують фільми, в яких покажуть Тіля Швайгера в ролі копа, який проґавив дочку президента, Сильвестра Сталлоне, чий герой заробляє втечами з в'язниць, метаморфози Людини-мурашки в компанії Оси і як лис став куркою.

Людина-Мураха і Оса

Фантастика

США, 2018

Режисер: Пейтон Рід

В ролях: Пол Радд, Еванджелін Ліллі, Майкл Дуглас, Майкл Пенья, Мішель Пфайффер

 

 

Сентиментальні розмови Людини-мурашки з донькою, якій він зізнається, що бореться зі злодіями, але перемог поки небагато, відразу задають добродушний тон картині. І навіть самі злісні хлопці, їх зухвалі злочини, калейдоскопічні сцени бійок і руйнувань не заважають фантастичного блокбастеру виглядати як екшен-комедія для сімейного перегляду. Більш того, кіностудія Marvel, мабуть, за останні роки випустила свій найлюдяніший фільм, заснований на коміксних історіях ...

Гарячі копи

Комедійний бойовик

Німеччина, 2018

Режисер: Торстен Кюнстлер

В ролях: Тіль Швайгер, Маттіас Швайгхефер, Хайно Ферх, Андре Хенніке, Ліза Томашевський

 

 

Сатиричних фільмів про двох різнохарактерних копів в одній упряжці вже так багато, що в Мережі можна знайти навіть добірки з кращими з них. І нова поліцейська комедія має шанс потрапити в ці рейтинги як мінімум за рахунок німецького актора Тіля Швайгера, фільми з яким - «Достукатися до небес», «Красунчик», «Безславні виродки», «Мед в голові» - незмінно користуються популярністю у глядачів.

Тут Тіль грає Тео - непривітного, жорсткого, іноді безцеремонного копа з великим досвідом, якому дають в напарники молодого випускника поліцейської академії на ім'я Люк (Маттіас Швайгхефер). Хлопчина розумний, знає мови і володіє фотографічною пам'яттю. Але Тео цей Люк здається настільки занудним, що він постійно його порівнює з бабою.

План втечі 2

Триллер

США, Китай, 2018

Режисер: Стівен С. Міллер

У ролях: Сильвестр Сталлоне, Дейв Батіста, Джеймі Кінг, Джессі Меткалф, Кертіс Джексон (50 Cent)

 

 

Фільм знятий за $ 20 млн і за 20 днів – і ці цифри звучать не на користь другої частини «Плану втечі», враховуючи, що до Голлівуду підключився Китай і грошові вливання для трилера, який претендує на блокбастер, могли бути в рази більше (навіть перша частина коштувала $ 50 млн).

Як і в першому «Плані втечі», Рей Бреслін, керуючий групою фахівців з безпеки, здатних здійснити втечу з будь-якої в'язниці світу, продовжує «тестувати» зони і отримувати за це хороші гроші. Рей, якого грає 71-річний Сталлоне, немов щупальцями намацує всі слабкі місця цих надсекретних і охоронюваних закладів. Але одного разу його учень – оперативник Шу Рен – виявляється в загадковій в'язниці «Аїд». Це місце повністю комп'ютеризовано, постійно змінює форму, його місцезнаходження невідоме і з нього ще ніхто не збігав живим ... Чи зможе це зробити Рей, який «зламував» десятки тюрем?

Великий злий лис і інші історії

Анімація

Франція, Бельгія 2017

Режисери: Патрік Имбер, Бенжамен Реннер

 

 

Цей мультфільм, виконаний в акварельній стилістиці, потрапив до лонг-листа премії «Оскар», а за версією престижної кінопремії «Сезар», переміг у номінації «Кращий анімаційний фільм». «Великий злий лис і інші історії» - це три новели, засновані на однойменних коміксах французького аніматора і сценариста Бенжаміна Реннера (до слова, його попередня анімація «Ернест і Селестина: Пригоди ведмедика і ведмедя» була номінована на «Оскар»).

За сюжетом, в маленькій французької селі кожен день відбуваються стресові, дивні і комічні ситуації. То лелека, що летів над фермою, зламав крило, а потім взяв, та й залишив дитину кролику і поросяті, щоб вони доставили дитину майбутнім батькам. А лис раптом уявив себе куркою, та ще взяв на виховання трьох курчат, які звуть його мамою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, фільми
В тему