Відео

Роберт Паттінсон, після завершення саги «Сутінки», полюбив своїх фанатів (відео)

Роберт Паттінсон, після завершення саги «Сутінки», полюбив своїх фанатів (відео)

Роберт Паттінсон продовжує спілкуватися з журналістами в рамках промо-кампанії картини «Дівиця» – і, за традицією, продовжує відповідати на питання про «Сутінки», благо в цьому році для них є особливий привід – 10 років виповнюється з того часу, як Роберт дебютував в ролі Едварда Каллена, завоювавши серця мільйонів глядачок.

Про це пише «Newsyou.info».

Як відомо, багато акторів істеричних прихильниць не люблять і навіть побоюються. Роберта попросили описати, як змінилося його ставлення до фанатів після «Сутінків».

За часів масової істерії з «Сутінок» Роберту, звичайно, доводилося нелегко, але сам він говорить, що зараз спілкування з фанатами доставляє йому куди більше задоволення – хоча ім'я Паттінсона і раніше регулярно спливає в таблоїдах.

«Тоді це в першу чергу були люди, які намагалися якось на мені заробити – вони ніколи не залишали мене в спокої», – згадує актор. «А коли хтось намагається на тобі заробити, перша твоя реакція: « Та ні, це моя кар'єра, а ти її в буквальному сенсі у мене крадеш». Це дуже погане відчуття, відчуття того, що ти проти них безсилий...».

Контраст, за словами Паттінсона, очевидний – зараз спілкуватися з фанатами йому набагато приємніше, тому що «Істерія вляглася, і люди підходять до тебе і розмовляють з тобою ввічливо. Зараз люди просять сфотографуватися зі мною, тому що я їм подобаюся».

Також пропонуємо вам переглянути трейлер нового фільму «Дівиця» з Робертом Паттінсоном.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, роберт паттінсон
В тему